Crowhill Tales – leltár a tavalyi évről és némi előre tekintés

A hazai metal színtér egyik reménysége, a Crowhill Tales így tekint vissza a 2013-as évre, és egy kicsit a jövőbe:

„A változások éve, avagy ez történt 2013-ban!
Visszatekintve az elmúlt esztendőre, azt gondoljuk, hogy sikeresnek könyvelhető el, még akkor is, ha az év harmadik negyedében bekövetkezett változások kicsit vissza fogták a menetelést.
A márciusban megjelent bemutatkozó anyagunk minden felületen dicsérő kritikákat kapott, dalaink jelentek meg néhány külföldi válogatás lemezen (French Metal compilation ’’Dans la Gueule du Loup’’; Combat Nasal ’’Volume 9’’.) Ezek az események biztosítottak minket arról, hogy jó irányba haladunk, és volt értelme belefektetni a rengeteg időt, pénzt, és energiát.
Sajnos az előbbiekben felsorolt három tényező a csendes sikerek ellenére is felemésztette a zenekaron belüli egységet, aminek következménye lett, hogy Gerome (ének) és Zoli (basszusgitár) elhagyta a zenekart.
Az év vége tehát az új tagok kereséséről szólt, ami szerencsére elég hamar sikerült (Pálinkás Csaba – ének, Fazekas Péter – basszusgitár). A karácsonyi időszakban meg is történt az új felállás bemutatkozása, amely hangos sikerrel zajlott Kisvárdán.
A jövő…
Az idei évben két fő cél lobog előttünk. Az egyik, hogy az új felállást minél több helyre eljuttassuk és bemutassuk, valamint az, hogy a régóta várt első nagylemez megjelenjen. A dalok megvannak, már csak a stúdióban kell bizonyítanunk!

Stay Heavy: a Varjak!”

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.