Sevared Records – boncol, molesztál, elfogyaszt

A brutális death metál zenékre szakosodott Sevared Records két nagylemezt, egy minialbumot és egy gyűjteményes kiadványt szabadított a világra a napokban.

Négy év telt el az angol illetőségű Amputated legutóbbi lemeze óta. Dissect, Molest, Ingest címmel jelent meg a 11 dalból építkező új kiadvány, amely digitálisan is megvásárolható, meghallgatható a bandcamp oldalon:

Dissect, Molest, Ingest by Amputated

A kolumbiai Goretrade negyedik albumát is körünkben üdvözölhetjük. A lemez a Doomsday Device címet viseli és kilenc nótát tartalmaz. Kedvcsinálónak meghallgatható a címadó dal:


_ELVALASZTO_
Ha ez mind nem lenne elég, kiegészíthető a cd gyűjtemény a kaliforniai Flesh Consumed frappánsan The Collection név alatt megjelent válogatáslemezével: a cd tartalmazza a 2009-es New Order of Intelligence EP-t és a két évvel korábban megjelent Fermented Slaughter / Inhuman Butchery címen megjelent válogatást, ezek mellett további kiadatlan élő felvételeket.

http://www.youtube.com/watch?v=CFMbsdaa2yo&

Az egészen friss, 2013 óta létező Breast Ripper minialbuma igencsak korlátozott pédányszámban jelent meg, Depths Of Inhuman Butchery címmel. A tavaly decemberi promóanyag itt hallható:

Promo 2013 by Breast Ripper