Crowbar – májusban érkezik a Symmetry in Black

A New Orleans-i sludge metál veterán Crowbar új nagylemeze Symmetry in Black címmel érkezik Észak-Amerikában május 27-én az Entertainment One Music, Európában május 26-án a Century Media Records kiadásában. A produceri teendőket a csapat főnöke, Kirk Windstein Duane Simoneaux-szal közösen látta el, a keverés pedig Josh Wilbur (Lamb Of God, Gojira) munkája volt.
Windstein szavai: „Nagyon büszkék vagyunk arra, amit most ezzel az anyaggal elértünk. 100%-ban készen állunk, hogy lehengereljünk benneteket, és soha ne álljunk meg. A Crowbar nem áll le!”
A Symmetry in Black lemez megjelenése egybeesik a Crowbar 25. születésnapjával. Most, hogy befejezték a felvételeket, néhány koncertet adnak majd Angliában a Hang The Bastard és a Dropback csapatok társaságban, majd a nyári fesztiválokon találkozhat velük a nagyközönség, többek között a Roadburn és a Bloodstock Open Air rendezvényeken.

A csapat jelenlegi felállása (balról-jobbra):Tommy Buckley – dobok, Jeff Golden – basszus, Kirk Windstein – gitár, ének és Matt Brunson – gitár.

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.