Agregator – tervek az idei évre

Az Agregator zenekar az alábbi infókat osztotta meg velünk:

„Idén új lemez kiadására készülünk, amit várhatóan az év vége felé jelentetünk majd meg Semmiből – a semmin át címmel. Legutóbbi nagylemezünk, a 2009-es Emberség óta három új nótát rögzítettünk, melyek Az Eredendő című EP/DVD formájában tölthetők le a honlapunkról. Azóta ismét eltelt két év és most láttuk elérkezettnek az időt egy újabb nagylemez megalkotására. Loderer László basszusgitáros személyével ismét a csapatban van az előző lemez szerzőinek magja, hiszen azt a korongot nagyrészt ketten rakták össze Szabó Dávid gitárossal. Őket nagyszerűen egészíti ki Csóra Miklós, akinek dallamos, dögös gitárszólói már az Eredendőn is megmutatták méregfogukat. Mivel a tavaly csatlakozó Racs Attila dobos is annak a dinamikus, agresszív iskolának a tagja, mint az előző lemezen szereplő Erdei Attila, így minden összetevő adott ahhoz, hogy egy még súlyosabb és sokszínűbb lemezt készítsünk, mint az eddigi legsikeresebb, 2009-es kiadványunk.
_ELVALASZTO_
Terveink szerint kilenc dal kerül majd az albumra, körülbelül negyven perceben – szövegileg pedig a Szürkület környéki küzdelmes, éhes és emberközeli hangulatot fogjuk majd a dalokba önteni. A lemez a Hammerworld magazin lemezmellékleteként jelenik majd meg, egyelőre még nincs fix dátum, de legkorábban az év vége felé lát majd napvilágot.
Szintén a kiadványhoz kapcsolódik, hogy június 6-án Tatabányán, a Roxxy Music Café-ban rendezzük Bűnsegedelem Éjszakája néven a lemez-támogatói bulit. Ez attól érdekes, hogy az ott megjelenteket egy kb. nyolcvan perces extra hosszúságú Agregator show mellett azzal ajándékozzuk meg, hogy ősszel, már a lemez megjelenése előtti héten meghallgathatják az új dalokat. Az estet kilenc körül nyitja majd a We Will Rise zenekar, s a koncertek után rock DJ tolja majd a talpalávalót az első buszokig, vonatokig. Mindenkit sok szeretettel várunk! :)”

Hexvessel Hexvessel
április 24.