Karst – kazetta után digitálisan is

Elindult a Karst albumainak nemzetközi digitális terjesztése! Az idén májusban kizárólag magnókazettán megjelent Lime Veins Bleed Rust és elődje, a Cleaning a Cave már megtalálhatóak olyan felületeken, mint az iTunes, a Deezer, a Spotify, a Google Play, vagy a hazai Vodafone Zene 24/7.

„Mivel az új albumunk gyártási költségei megtérültek, úgy gondoltuk, a fenti oldalakon meghallgatóvá tesszük ezt mindenkinek. Emellé lehetőség van a dalok megvásárlására is, amivel közvetlenül a zenekart lehet támogatni.” – nyilatkozta az együttes.

„Az elektronikus kiadás mellett a mi műfajunkban szerintünk igen fontosak a kézzelfogható példányok. Mindegyik darabunk egyedi, kézzel számozott. A napokban megállapodást kötöttünk a nagy-britanniai Todestrieb Records-al, a hanghordozóinkat ott ők fogják terjeszteni, illetve az itthoni Neverheard Distro-tól is be lehet szerezni az anyagaink.”

A miskolci zenekar mindeközben elkezdett következő kiadványán dolgozni. Egy rendhagyó alapötlet köré épülő kislemez kerül rögzítésre még idén.

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.