Neverheard Distro – hírlevél

Október 10. -én pénteken három új kazetta kiadvánnyal jelentkezik a hazai Neverheard Distro:

HumugurEndless Caverns

A szombathelyi Humugur két ex-Morgue taggal felálló death/grind osztag, első hivatalos anyaguk az Endless Caverns. Színes, a dalszövegeket is tartalmazó borítóval ellátott kazetta öt vadi új nótát, plusz nemrég a zenekar kiadásában megjelent CD-R öt nótáját tartalmazza. A zenekarról érdemes még tudni, hogy az énekesük nyár óta a Krampüs nevű hazai death/grind bandát is erősíti.
Lemezismertető és klip.

Vrag Bánaterdő

​Szombathely környéki az egyszemélyes, atmoszférikus black metalt játszó Vrag. Első albumuk -amely öt nótás, több mint ötven perces- mostantól kazettán is elérhetővé válik. A CD változat idén nyáron jelent meg az orosz Dark East kiadásában. A kazetta négy paneles, a nóták szövegét is tartalmazó, a CD változattól eltérő borítót kapott.
Lemezismertető és meghallgatható dalok.

de profundis
This Winter In My Heart

Szintén szombathelyi illetőségű a nyers, melodikus black metalt játszó de profundis, akiknek ez az első teljes hosszúságú anyaga. A 11 nótás/50 perces album CD és kazetta változata egy időben, október 10. -én jelenik meg. A kazetta -mely színes, négy oldalas borítót kapott- a Neverheard Distro jóvoltából, a CD pedig az orosz Dark East -nél (de beszerezhető lesz a Neverheard Distrótól is).
Lemezismertető, előzetesek és klip.

További hír, hogy a Neverheard Distro jóvoltából ismét beszerezhetők/hamarosan ismét beszerehetővé válnak a már nem működő hazai Folterkammer Records/Kühlental Productions elsősorban hazai bandák anyagát tartalmazó kazetta kiadványai. Olyan remek anyagokról van szó, mint pl.: Dunkelheit Eternal Curse… , Vorkuta/Woods OF DesolationSplit, Schwarzlose Dry Rotten Echoes… , Vérzivatar Transcendent Infection, Dög/Black MarshSplit, Austere/Isolation Bleak… vagy a Svoid elődjének számító Formorket Into the Frozen Shadows c. egyetlen albuma.

A fenti kiadványok felől a Neverheard Distro (neverhearddistro@gmail.com) elérhetőségein lehet.

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.