Moongates Guardian – a Summoning nyomában

Ha csúnyán akarom kifejezni magam, kijelenthetem, hogy a Kalinyingrádból érkező orosz Moongates Guardian kéttagú legénysége fo55a magából a zenét. A duó tavaly alakult és a napokban megjelent In The Beginning idén már a második teljes nagylemezük, de a spliteket, kislemezeket és EP-ket számolva összesen a hatodik anyaguk! A projekt Gyűrűk Ura témájú epikus-atmoszférikus (black metal alapú) zenét készít, természetesen erős Summoning hatásokkal, de nem a Caladan Brood féle copypaste módon. Az összes kiadvány meghallgatható a bandcampen, álljon itt most hát a legfrissebb, az In The Beginning.

In The Beginning by Moongates Guardian

Moongates Guardian – a Summoning nyomában (3 komment)

  • necron necron szerint:

    Nem rossz, de nekem valahogy nem vált be, pedig nagyon akartam szeretni. Talán az orosz nyelvet nem tudom a Tolkien világával összepasszintani.
    Szeretem az ilyen jellegű zenei törekvéseket.

  • mike666 mike666 szerint:

    [quote=Stygian Shadows:ih5y7y4c]
    „de nem a Caladan Brood féle copypaste módon”

    Ezt fejtsd már ki részletesebben te szakértő!!! (gun)
    [/quote:ih5y7y4c]

    Nincs ezen mit fejtegetni. Nem kell szakértőnek lenni (és nem is vagyunk, még te sem ) ahhoz, hogy halljunk. Én szeretem a Caladan Broodot, de attól még tény, hogy szolgai módon másolták le a Summoning hangzását, hangulatát, még a borítókoncepciót is.

    Nyilván megvan az oka a hozzászólásaidat általánosan jellemző hangvételnek, szóval ezzel nem is akarok külön foglalkozni.

  • mike666 mike666 szerint:

    [quote=goathorn:ih5y7y4c]
    Nem Moonlight Guardian, hanem Moongates Guardian a banda neve. Amúgy köszönet az ajánlásért, elég ígéretes bandának tűnik, le is kapom az anyagaikat.
    [/quote:ih5y7y4c]

    Kösz az észrevételt, nem tudom miért ragadt meg következetesen a moonlight O.o