Lord Dying – Két új dal a közelgő albumról

A portlandi sludge/doom metál közösség igen terebélyes, és mondhatni, hogy jelenleg aranykorát éli. Rengeteg olyan zenekar került már ki ebből a körből, akik széles közönség előtt ismertté váltak, és ezidáig töretlen népszerűségnek örvendenek. Az érintett zenekaroktól is sokszor lehet hallani, hogy nagyon jó a kapcsolat közöttük és nagyon sok dologban segítik egymást.
 

 
A Lord Dying is ebből a közösségből nőtte ki magát, és igen hangulatos zenét sikerül szállítaniuk a tonnás riffek kedvelőinek. A zenekar már 2013-ban közölt egy stúdióalbumot, mely a Relapse Records gondozásában jelent meg, ‘Summon The Faithless‘ címmel és nyolc dalt tartalmazott.
Nem kell sokat várnunk már az új stúdióalbum érkezésére sem, mert 2015 januárjában megörvendeztetnek minket a következő Lord Dying féle durvulattal. Az új lemezt ‘Poisoned Altars‘ névre keresztelték és szintén a Relapse Recordson keresztül lát majd napvilágot. Az anyagot a portlandi Audiosiege Studiosban rögzítették Joel Grind vezényletével. Az érkező albumról már két dal meg is hallgatható melyek a ‘A Wound Outside Of Time‘ és az ‘An Open Sore‘ címet viselik. Utóbbi különlegessége, hogy a Red Fangból ismert Aaron Beam is közreműködik benne,  ITT hallgatható meg.

 

Hexvessel Hexvessel
április 24.
Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.