Church Of Misery – Merre tovább?

A Church Of Misery Japán egyik legmeghatározóbb doom bandája, és sikerrel vegyítik a Black Sabbath zenei hatásait a sorozatgyilkosok által okozott szörnyűségek elbeszélésével. Több alkalommal is felléptek már Budapesten és világszerte hatalmas közönség fogadja a zenekart a turnék állomásain.

 
A zenekar egyetlen biztos pontja Tatsu Mikami basszusgitáros, aki saját kútfejéből pattintja ki a dalok meghatározó elemeit, valamint a szövegek is az Ő agyszüleményei. Tavaly novemberében Tatsu bejelentette a közösségi oldalakon, hogy az akkori énekes Hideki Fukasawa kilépett a zenekarból, majd ezt követően Junji „JJ” Narita dobos, aki már szinte a kezdetektől tagja a zenekarnak, és Ikuma Kawabe gitáros is dobbantott. A miértek nem nyilvánosak, de valahol annyira nem is fontosak mert Tatsu akkor megígérte, hogy minden áron tovább akarja tolni a Church Of Misery „szekeret”, még ha most egy kicsit meredekebb emelkedőhöz is ér.
Január első napján aztán újabb hír látott napvilágot a Church Of Misery háza táján, miszerint Tatsu Mikami egyesítette erejét Dave Depraved gitárossal, aki a Blood Farmersből lehet ismerős, valamint külön meg nem nevezett zenészekkel és beígérte, hogy tavasszal már egy újabb turnén fognak meglebegtetni új számokat a készülő ötödik stúdióalbumról. Egyenlőre hivatalos címe még nincs a készülő anyagnak, de mindenképpen pozitív, hogy már konkrét tervekkel ált elő a Church Of Misery.
A napokban vált elérhetővé a tavaly áprilisban rögzített shibuyai koncertjük teljes videóanyaga, ahol még a régi tagok állnak a színpadon.
 


Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.