Hammer Horde – Új énekes a banda élén

A black/viking metalt játszó Hammer Horde hosszú keresgélés után végre rátalált Tom Sturniolo utódjára. A frontemberi posztot betöltő új családtagot Brock Bickelhaupt-nak hívják, akinek segítségével az új album munkálatai is felgyorsultak. Olyannyira, hogy már a Fed To The Wolves lemezcím is megvan.

Brock a következőket mondta csatlakozása alkalmából:

„Nagyon örülök ennek a lehetőségnek, és igazán megtisztelő, hogy részese lehetek a Hammer Horde történetnek, ugyanis ez egy nagyszerű csapat és megalakulásuk óta hatalmas rajongójuk vagyok. A zenekarban kiváló és tehetséges zenészek játszanak, és alig várom, hogy együtt alkothassunk a következő években.”

Az őt befogadó zenekar is kifejtette a véleményét:

„Ez a Hammer Horde számára egy egészen új fejezetet jelent. Meg szeretnénk köszönni Brocknak az elkötelezettségét és a kemény munkáját abban, hogy újra egy kerek egységet képezünk. Csatlakozása nagy előrelépés a zenekarnak és nagy megtiszteltetés is egyben. Örömmel nézünk elébe mindazoknak a győzelmeknek, amelyeket együtt fogunk elérni, és minél hamarabb szeretnénk megmutatni, mennyi életet lehelt Brock az új album felvételeibe. A rajongóinknak is köszönettel tartozunk a türelmükért és a támogatásukért az utóbbi években. Tudjuk, hogy ez az átmeneti időszak kemény volt a banda számára, de büszkén kijelenthetem, hogy Vinland farkasai visszatértek.”

Itt pedig a 2012-es Vinlander című lemezük klipje: 



Hexvessel Hexvessel
április 24.