Salvus – új gitáros

A friss lemezét nemrégiben megjelentető Salvus zenekar hírlevélben tájékoztatott a tagcseréről:

„Sajnálatos módon, ahogy 2011-ben az Önharckép idején, a mostani lemezmegjelenést sem úsztuk meg tagcsere nélkül. Varga Krisztián saját döntése folyamán, teljesen baráti viszonyok között, kilépett a csapatból.
Kriszu számos csapatban zenél még aktívan, és az utóbbi időben túlságosan is megszaporodtak a teendői ezen a téren, számos szervezési gond és koncert dátum ütközés kezdte már felütni a fejét, ugyanakkor zeneileg sem érezte teljesen magáénak a Salvus világát, ezért döntött a kilépés mellett.
Mi mindenképp hálásak vagyunk neki a velünk töltött közel 6 évért, és a legjobbakat kívánjuk neki a jövőben.
Rendkívüli szerencse, hogy szinte zökkenőmentesen meg is lett az új gitáros, mégpedig mindannyiunk nagyon régi cimborája, Szabó Dániel személyében. Dani egy vérbeli underground figura, számos zenekarban, projektben megfordult már, de pl. a Keeper of Dreams vagy az Archaic soraiból mindenkinek ismerős lehet, aki rajong a súlyosabb, extrémebb zenékért.
Az új felállás bemutatkozó koncertje a Barba Negrában lesz 2015. április 17-én, a Moby Dick és a Nevergreen közös nagykoncertjén, ahol a Sunset zenekarral karöltve alapozzuk majd a hangulatot a Lélektartó dalaival.
Várunk mindenkit!”