divideD – klippremier

Friss divideD hírek:

„Örömmel adjuk hírül, hogy megjelent a legújabb videónk az eddigi talán leginkább megosztó felvételünkre, ami egy igencsak radikálisan átértelmezett Iron Maiden feldolgozás. A dalról dióhéjban annyit, hogy a saját szerzeményeinkben is hangsúlyosan jelen lévő elektronikus/indusztriális hangszereléssel igyekeztük ízig-vérig maivá tenni ezt az 1989-es klasszikust, ami először a Rémálom az Elm utcában 5. filmzenealbumon jelent meg, és Bruce Dickinson első szólóban rögzített felvétele volt. Jelentősen átszabtuk a dal arculatát Belmont ezer hangon megszólaló énekével, ami azonban a refrénnél visszatér a klasszikus dickinsoni vonalvezetéshez, illetve a gitárszólóban is megtartottuk a karakteres részeket amellett, hogy került bele pár saját felfogású futam is. A himnikus középrész és a szintikre áthangszerelt dallamos gitártéma vezet vissza a dal végi refrénre, amiben aztán tényleg szabadjára engedtük a fantáziánkat.



A dal a múlt hónapban megjelent Ends Of Earth kislemezzel és a hozzá tartozó booklettel együtt ingyenesen letölthető továbbra is a zenekar honlapjáról (http://www.dividedband.com), illetve a CD minőséget előnyben részesítők meg is vásárolhatják jelképes összegért a http://dividedofficial.bandcamp.com oldalon vagy a Google Play Store-ban.

Élőben augusztus 8-án, az V. Tattoo The Sun Fesztiválon debütálunk a Dürer Kert szabadtéri színpadán, közvetlenül a Watch My Dying előtt, ahogy ez a dal is elhangzik majd a kislemez többi dalával és újabb, a következő kislemezen megjelenő szerzeményekkel együtt.”

V. Tattoo The Sun Fesztivál FB esemény: https://www.facebook.com/events/1545801109039183/

A korábban megjelent videóink:
Ends Of Earth szöveges videó:


No One To Shoot klip:


Hexvessel Hexvessel
április 24.