Fleshgod Apocalypse – Elkészült a borító

Az olasz death metal szimfonikusokról már nyár óta tudjuk, hogy a King című negyedik korongon dolgoznak, amelynek részletei kezdenek körvonalazódni. Az új Fleshgod Apocalypse lemez borítóját Eliran Kantor (Testament, Iced Earth, Kataklysm, Hatebreed… stb.) készítette, aki az egyik nagy elismert név a szakmában.

A zenekar a következőket fűzte hozzá:

„Ez a kép semmi többet nem jelent, mint egy kor lassú eltűnését. Eliran Kantor tökéletesen láttatja az album koncepcióját, amely talán az utolsó állásfoglalás a becsületesség és az igazság mellett egy olyan tárgyalóteremben, ahol hemzsegnek a csalók, gonosztevők, perverzek, paraziták és prostituáltak. Egy olyan világban, amely jobban hasonlít a középkorra, mint a 21. századra, szívügyünknek éreztük, hogy kifejezzük felháborodásunkat és megvetésünket a középszerűséggel, az értékek elhagyásával és a babonákkal való üzérkedéssel szemben.

Vajon minden jó-e, ami új? Nem veszítjük-e el a dolgok valós értékéről alkotott elképzeléseinket? Ilyen kérdéseket feszeget a King, amelyre választ magunkban kell keresnünk, csakhogy a lényeget elhomályosítja a sok átverés, és az életünket kitöltő értelmetlen dolgok.”

A beígért legsötétebb Fleshgod Apocalypse lemez egyéb részleteihez ide lapozzatok vissza.

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.