Emperor – Egy nem mindennapi box set

Ha még nem tudod, mit vegyél a black metal fanatikus/gyűjtő párodnak karácsonyra, akkor a finn Blood Music kiadónak van egy ötlete. Azonban elképzelhető, hogy el kell gondolkodnod egy bankkölcsönön is, ha a black metal császárainak méltan nevezett norvég Emperor box setje mellett döntesz.

A díszdoboz 24 hanglemezt tartalmaz, soha meg nem jelent próbatermi felvételekkel, korai demókkal (kazettán), kézzel írt dalszövegekkel, poszterekkel, amelyekhez még egy vaskos könyv is társul, továbbá: koncertanyagok, 7 inches kislemez, bónusz nóták, a dalok összes fellelhető alternatív verziója, remixek, feldolgozások, valamint minden olyan dal, amelyhez az Emperor név köthető. Mindegyik nagylemez két korongot foglal el vinylen, minden koncertanyag pedig hármat.

Az egész szett három különböző színben jön ki, és összesen 666 darab készül belőle. Az ünnepi kiadvány 700 (!) euróba kerül, amelyhez hozzáadódik a postaköltség, a banki átutalás kezelési költsége (PayPal-es, bankkártyás fizetés nem lehetséges), ráadásul aki igényt tart rá, kizárólag december 9 és 23 között teheti le a megrendelését.

A box set Emperor: The Complete Works címen jelenik meg, és akit valóban érdekel, még ma csapjon le rá ezen a linken, mert már alig van belőle pár darab. 

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.