Enter The Void – bemutatkozás

Az Ádám – basszus, Paca – gitár, Rol – gitár, Viktor – ének, Zsolt– dob felállású fővárosi csapat friss hírlevelét adjuk közre:

„A zenekar alapötlete már 2011-ben megszületett, a tagság teljessé válása és a debütáló anyag létrejötte azonban lassú folyamat volt. A Cure For Ulcerated Wounds a még 2013-ben megkezdett felvételei (Revolver Stúdió) óta is folyamatosan csiszolódott, mire elnyerte végleges formáját.

A megalakulás óta tehát sok víz lefolyt a Dunán, ám az alapvető célok nem változtak: az emberben egyszerre jelen lévő tehetetlenség és élni akarás érzését hangokban megjeleníteni, megélhetővé tenni azt. Még akkor is, ha az fájdalommal jár. Hiszünk az őszinteségben, az embertársaink iránti empátia fontosságában, s abban is, hogy az élet minden körülmények között utat talál magának. Ha valakinek olykor például Neurosis vagy Dawncore-„érzése” támadna, akkor már csak a tagok előélete – olyan zenekarokra gondoljunk a Dawncore mellett, mint Blood Is Fire, Nadir, Sepoq (ezek közül az aktív formációk a jövőben is töretlenül, változatlan felállásban működnek majd) – kapcsán sem tévedhet nagyot.

A Cure For Ulcerated Wounds óta újabb dalok is íródtak, hamarosan ezek is ki fognak kerülni a nagyközönség elé. Emellett az Enter The Void a majdani koncertekre is készült az utóbbi időben. Az élő bemutatkozásra május 7-én kerül sor a Thulsa Doom Fest II-n (Budapest, Dürer Kert).”

Cure For Ulcerated Wounds by Enter The Void

Depeche Mode Depeche Mode
március 25.