Angerseed – egy új korszak kezdete

A debreceni Angerseed aktuális hírlevelét olvashatjátok.

„A januári Death By Metal Vol. 2. Fesztiválon jelent meg az első Angerseed nagylemez ’The Proclamation’ címmel, lemezbemutató bulival egybekötve. Azóta igen sok minden történt a zenekar háza táján, a hivatalos Facebook oldalon szépen nyomon követhetőek az elmúlt hónapok történései. Ami most a legfontosabb, hogy ezen a héten elindul a lemez promóciós turnéja, mely egészen az év végéig tart majd.

_ELVALASZTO_

Idén kapcsolunk az eddigi legmagasabb fokozatra, sok kisebb-nagyobb koncert és fesztiválfellépés vár ránk és rengeteg egyéb tervünk is van 2016-ra. A turné pénteken indul be egy szatmárnémeti bulival, másnap pedig a Full of Anger Double Disaster Fesztiválon játszunk Debrecenben, ahol dupla lemezbemutató várható! Lázasan készülünk az első bulikra, főleg, hogy ezeken debütál majd az Angerseed módosult felállása. A többi idei leszervezett koncertet lásd a Tour flyeren, de további dátumok is várhatóak még.

Tartsatok velünk idén is, találkozunk szombaton a Full Of Anger Double Distater Fesztiválon és ahol csak lehet 2016-ban!”

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.