Angertea – festmény árverezés

A június 4-én, a szentesi Ifjúsági Házban koncertező Angertea együttes énekese/gitárosa, Mihály Gergely szabadidejében különleges képeket fest. Kollekciójából – jótékonysági céllal – felajánlott egy képet a szentesi Mogyoró Állatotthon javára, melyet a Szentesi Gyors-on árverésre bocsájt.

Azonnal jött a kérdés: Miért pont az állatotthonnak?
„Mert szeretem az állatokat! Én is az vagyok valamilyen szinten! 🙂 És sajnálom a kóbor kutyákat-macskákat, érdekel a sorsuk, és szeretnék a magam eszközeivel segíteni nekik!” – mondta Mihály Gergő.

Az aukció május 18-án 14 órakor elkezdődött, és május 27-én, (péntek) 14.00 órakor zárul. A kép azé a magánszemélyé, vállalkozásé, szervezeté lesz, aki a zárás idejében a legnagyobb árajánlatot tette.
A felajánlott teljes összeget, a kép végleges árát pedig június 4-én, 20 órakor, az Ifjúsági Házban átadjuk Sipos Olgának, a Mogyoró Állatotthon vezető-képviselőjének, hogy a menhely, az állatotthon számára a legfontosabb célra fordítsák.


Az árverezési kép adatai:
A kép címe: Arany zsiráf és elefánt
Szerző: Mihály Gergely
A festmény akril-filc vegyes technikával készült, vászon farostra
A kép mérete: 24*30 cm.
A kikiáltási ár: 20 ezer Ft.

Licitálni lehet:
+ nyilvánosan a Szentesi Gyors-on
+ privát üzenetben: szgyors@gmail.com

Az egyes licit legkevesebb 1000.-Ft, vagyis: az aktuális előző összeg + 1000.- Ft. A vételi szándékukat kérjük, ilyen formában jelezzék. Licitálni 1000.- forintnál nagyobb összeggel is lehet.
Az árverés során az aktuális összeget folyamatosan közöljük, illetve Önök is láthatják.
Ha megnyerte tetszését a kép, és egyúttal támogatni kívánja a helyi Mogyoró Állatotthont – vegyen részt a licitálásban.