Anthrax – márciusban visszatér Budapestre

A 20 éves Concerto-nak köszönhetően március 12-én Budapestet is eléri az idei Fezen fesztiválon elmaradt Anthrax koncert. Az ezzel kapcsolatos sajtóanyagot itt olvashatjátok:

2016-ban ünnepli 35. születésnapját az Anthrax. A legendás New York-i thrash metal zenekar idén egy új lemezt is kiadott: a For All Kings már a tizenegyedik volt a sorban. A 2017-es év azonban nem csak erről, hanem az Among The Living című korongról is szól majd, ugyanis a ma már klasszikusnak számító albumot 1987-ben adták ki, vagyis jövőre lesz a megjelenés harmincadik évfordulója. Ennek apropójából, és a rajongók nagy örömére a zenekar a teljes lemezt előadja majd a tavaszi turnéállomásokon.

Elsőként Nagy-Britannia kerül sorra, ahova 10 év után térnek vissza headlinerként. Scott Ian elmondása szerint a zenekar igazán ütős műsort állított össze, amiben az Among The Living dalai mellett új nóták és régi kedvencek egyaránt helyet kapnak. A banda március 12-én érkezik Budapestre, ahol a Barba Negra Music Clubban játszanak majd, méghozzá egy feltörekvő londoni metal banda, a The Raven Age felvezetése után.

A 20 éves Concerto Music bemutatja: Among the Kings – Performing ‘Among The Living’ in full & other classics
2017. március 12., vasárnap 18 óra
Budapest, Barba Negra Music Club
Anthrax, The Raven Age koncertek
Belépő: early bird jegyek korlátozott számban 7500 Ft, elővételes jegyek 8500 Ft, a koncert napján 9000 Ft

Jegyek, köztük early bird jegyek kaphatók a CD Pince, Headbanger üzletekben, a Barba Negra Music Club pénztárában, valamint a http://www.concerto.hu, a http://tixa.hu és a http://barbangera.hu weboldalakon. Normál elővételes jegyek kaphatók a Ticketportal és a Ticket Express hálózatában.

Kapcsolódó weboldalak:
http://concerto.hu/
http://anthrax.com/
http://theravenage.org/
http://www.facebook.com/concertoconcerts/
http://www.facebook.com/events/1216312581740462/