Phil Campbell And The Bastard Sons – családi rock ‘n’ roll


November 18-án jelent meg a Motörhead gitárosának, Phil Campbell „családi” bandája, a Phil Campbell And The Bastard Sons bemutatkozó, öt számos kislemeze.

A korábban Phil Campbell’s All Starr Band-ként ismert zenekar néhány hónapja jelentette be, hogy az All Starr Band nevet lecserélik a hangzatosabb Phil Campbell And The Bastard Sons-ra. A formáció – Phil Cambell és három fia: Todd, Dane, Tyler, valamint az énekes Neil Starr – célja természetesen továbbra is a walesi rock’n’roll zászló magasban lengetése. És hogy mire is kell számítani a Phil Campbell And The Bastard Sons bemutatkozó lemezén? Hangos, nyers, fejrázós, de egyben klasszikus stílusú és befogadható, riffekkel teli, organikus motoros rock ’n’ roll zenére!
 

Ezzel kapcsolatban Neil Starr énekes elmondta: „Szerintem tudjátok, hogy mire kell számítanotok, hisz Phil Campbell a riff-császár. Egyértelműen kihallatszanak ezekből a dalokból a klasszikus Motörhead-riffek, lévén maga Phil szerezte őket. Én persze nyilván meg sem próbálnám utánozni Lemmy-t és az ő stílusát, de ez tudjátok jól, KÉPTELENSÉG! Én nem is próbálom. Helyette inkább magamat adom, és igyekszem hűnek lenni Phil munkásságához. Összefoglalva, ez szimpla rock ‘n’ roll, semmi más!

A debüt-kislemezről most a Spiders és Big Mouth című dalaikkal ismerkedhettek meg. Az alábbiakban pedig az idei Wacken fesztiválon lenyomott koncertjüket is végignézhetitek.
 


http://www.youtube.com/watch?v=CsGo5vFOycQ&

Hexvessel Hexvessel
április 24.
Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.