Patria – márciusban érkezik a hatodik lemez



Magna Adversia
címmel március 3-án jelenik meg a black metalos brazil Patria hatodik stúdióalbuma, amelyről első előzetesként az Axis című dalukc hivatalos szöveges videója nézhető meg.


A lemez producelését, keverését és maszterizálását a Borknagar frontembere, Øystein G. Brun végezte el. A dalokban vendégként szerepel Asgeir Mickelson (Ihsahn, Sarke, Borknagar, Spiral Architect) dobos és Fabiano Penna (Rebaelliun) nagyzenekari témákért felelős multi-instrumentalista.

A lemezborítót a banda gitárosa, Mantus, ismertebb nevén Marcelo Vasco tervezte, aki korábban olyan neves bandákkal dolgozott együtt, mint a Slayer, a Kreator, a Machine Head, a Soulfly, a Dark Funeral és a Hatebreed.
 

A banda az album kapcsán alábbi közleményt adta ki: „A Magna Adversia kétségkívül újabb szintlépést fémjelez karrierünk és zenészi munkásságunk lépcsőjén. Minden erőnket beleadva, egy teljes éven keresztül dolgoztunk ezen a lemezen; olyan intenzitással, mint eddig még soha. Rengeteget kísérleteztünk! Próbáltunk bevetni mindent, amit az elmúlt 8 évben tapasztaltaltunk. Ebben az albumban tehát benne van minden izzadságunk, vérünk és lelkünk! Igazán különleges anyag született!