Rockmaraton 2017 – teljes a program

A Rockmaraton fesztivál szervezői rekord idő alatt bonyolították le a teljes fesztivál programját, amelyet elérhetővé tettek a honlapjukon. A fesztivállal kapcsolatos hírlevelet itt olvashatjátok.

Az utolsó négy névvel rekordidő alatt készre dörrentettük az idei programot!

_ELVALASZTO_

Négy év után tér közkívánatra vissza a fesztivál nagyszínpadára az Arch Enemy – a dallamos death metal svéd nagykövetei valószínűleg az ősszel érkező új lemezről is csöpögtetnek valamit a nyári bulin.

Ha már a svéd metalnál járunk – több év kihagyás után visszatér Magyarországra a Katatonia csapata, akik amerikai headliner turnéjuk után ejtik útba Dunaújvárost.

Közel 30 éves pályafutással és 12 nagylemezzel a háta mögött a görög Rotting Christ is csatlakozik az idei black metal felhozatalhoz. A zenekar nem először játszik a Rockmaraton színpadán – biztos nem is utoljára!

Két éve, a fesztivál 25. jubileumán köszönthettük a fellépők között a Talco-t, az olasz ska lovagok komoly bulit ígérnek ezúttal is.

A hat napos bérletek 14 990 Ft-ért, a hétvégi jegyek 10 990 Ft-ért, a napijegyek (a nulladik nap kivételével, ami 1990 Ft) pedig 5990 Ft-ért válthatóak elővételben.

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.