Tales of the Morbid Butchers – ízelítő az ötödik számból

A Fekete Terror Productions Facebook oldalán a következőt osztotta meg a szeptember 22-én megjelenő Tales of the Morbid Butchers 5. számával kapcsolatban. A kiadvány beszerezhető lesz a megjelenés napján, a Tales of the Morbid Butchers Fesztiválon, ahol fellép a Mörbid Carnage, Paediatrician, Ygfan stb.

A fanzine idén, szeptember 22.-én megjelenő ötödik számában a következő hordák már biztos, hogy hirdetni fogják az igét:

A lengyel veterán fanzine és metal underground fanatikus Adam a Necroscrope bibliájának a titkait vesézi ki.

Görögország is képviselteti magát mediterrán, mizantróp, hangulatos black metaljával, a Dodsferd személyében.

A giallo birodalmából, a klasszikus italiano horror filmek zenei manifesztációja, az Abysmal Grief is tiszteletét tesze a Mészárosok világában.

Venezuela istenkáromló háborús övezetéből, a Necro Cvlt Desecration okádja propagandáját a magyar közönségre.

A hazai underground egyik jeles képviselője, Lédeczy Lambert úrat is mikrofon végre kapta a stáb és kiszedett belőle egy-két síron túli titkot.

Egy friss hazai kiadó is bemutatkozik az Old Hunter Records személyében, aki a bakelit kiadásokra specializálódott és, hogy miért, az majd kiderül a beszélgetésből.

Egy újabb hazai aktivista is reflektor fénybe került a Mészárosok mocskos keze által és ez nem mást, mint a kibaszott apáca molesztáló Evil Conqueror.

Büszkén mutatjuk be Magyarország leghitelesebb, legőszintébb, legbeleszaróbb zenekarát, a Witchcraft-ot. A többi történelem…

Teuton thrash metal hazai helytartója a Zsarnok is lehetőséget kapott, hogy elmondhassa saját nézeteit.

A szomszédból, Nagy Csörsz barátunkat is elkaptuk és kifaggattuk a szüzek megrontójáról, a Conan kultuszról, a Tulsadoom-ról.

A jó hír, hogy mégegyszer ennyi interjú készülőben van, már csak a bandáknak kell venni a fáradságot és válaszolni a kérdéseinkre.

Idén is fog készülni póló az újság borítójával, de erről majd később, mert Anvil Kvlt mester csendben, visszahúzódva dolgozik a grafikákon bűzös barlangjában.