Burning Sun Fanzine – metal magazin fanatikusoknak

Megjelent a Burning Sun Fanzine IV. lapszáma!

A nyomtatott fanzine A/5 méretben, 68 oldalon keresztül adagolja az igazi old school fémet, kompromisszumok és hirdetések nélkül, kizárólag a tartalomra koncentrálva.
 
A színes borítóval ellátott, az aranykorszakot megidéző fekete-fehér belívekkel tarkított underground lap kizárólag heavy-power-speed-thrash, valamint kisebb részben doom metal muzsikákról értekezik. Kompromisszumok és hirdetések nélkül!

Az interjúk mellett lemezismertetők, egy hosszú Helloween témájú cikk, valamint egyéb rovatok gazdagítják a mutatós színes borítóval ellátott, az aranykorszakot megidéző fekete-fehér belívekkel tarkított, ízig-vérig underground kiadású lapot. Csak heavy, power, speed és thrash metal, egy csipetnyi doom-al.

Az alábbi zenekarokkal készültek interjúk:
Age of Artemis, Blazon Stone, Cauchemar, Evil Invaders, Fatal Embrace, HellHound, Lechery, Midnight Priest, Nocturnal, Predator. Célszemély rovatban: Chery /Witches Brew lemezkiadó/

Ismerd meg az új kedvenceidet!

Kapható közvetlenül a szerkesztőnél, valamint a debreceni Rock-Ness Hanglemezboltban. Május 10-től (szerda) a budapesti CD Pince kínálatában is megtalálod!
 

Hexvessel Hexvessel
április 24.