Mason – az ausztrál thrash-erőmű


Az ausztrál thrash metalos Mason október 6-án, Impervious címmel adja ki második lemezét, ami „9 dicsőséges thrash himnuszt tartalmaz, egy vérbeli ausztrál erőmű előadásában„.


Jimmy Benson
énekes-gitáros az új album kapcsán elmondta: „A demózás során rengeteg anyagunk összegyűlt, és ennek nagy részéből állítottuk össze az Impervious albumot. Ezen album esetében elsősorban a feszes, energikus, tempós hangzásra fókuszáltunk, és érzésünk szerint ezt sikerült is elérnünk! Dalszövegek tekintetében sokféle témát érint az Impervious: az öngyilkosság, a halál, a errorizmus, és általában azok a dolgok, amik az emberekkel történnek manapság. Ha megnézed a borítót, egy karakter szimbólumát láthatod. Egy fiatal srác van rajta, aki igyekszik megküzdeni a mindennapos nehézségekkel, hogy még a legrosszabb körülmények között is sikerüljön neki átvészelni napjait. Összefoglalván: ez az új album tele van erővel és fontos üzenetekkel, elejétől a végéig.

Az albumról most a nemrégiben megjelent Cross This Path, és a korábban már bemutatott Tears Of Tragedy daluk videóit láthatjátok.