Neverheard Distro – aktuális hírlevél

Szeptember 22-én három új kazetta kiadvány jelent meg a hazai Neverheard Distro gondozásában.

HamvakI MC – A hazai Solus-ból reinkarnálódott egy személyes death metal project nem szokványos módon játssza a stílust. A kazetta a szintén hazai Fekete Terror Productions-nel közös kiadványként került kiadásra. A borítót az Anvil Kvlt készítette.

NemereVérmező MC – Több éves csúszás után végre megjelent a sátoraljaújhelyi banda elsõ albuma. Az old school black metal banda szövegeiben az ősi magyar mindennapok témakörével foglalkozik. A gyönyörű borítóképet a hazai Anvil Kvlt festette.

Aynsophar Abysmal Secrets of Unknown MC – Az Aynsophar Teleki Barbara egyszemélyes progresszív metal projektje, ami vendég énekesekkel vált teljes egésszé. Barbara játszott pár helyi zenekarban, de legtöbben a debreceni Headcrusher Underground Music Magazine munkatársaként ismerhetik. Legelső kiadványa, az „Abysmal Secrets of Unknown” az ő kitartásának hangja, négy szilánkdarab a lelkéből. Spirituális elméletek, pszichológia és filozófia által inspirálva belső szellemét szeretné közvetíteni a hallgatóság felé, miközben sötét, nehéz zenébe burkolva és öltözteti a világ fájdalmát és gyönyörűségeit. A kazetta érdekessége, hogy négy különböző slipcase borítóval is beszerezhető, melyekhez jár a banda logójával ellátott kitűző is.

A kazetták beszerezhetőek a Neverheard Distro elérhetőségein keresztül.

Hexvessel Hexvessel
április 24.