Red Swamp – siker a Hangfoglaló Programban

A budapesti Red Swamp zenekar sikeresen szerepelt a Nemzeti Kulturális Alap Hangfoglaló program pályázatán, így 2 millió forint támogatásban részesült. A srácok egy új album és egy videoklip elkészítésére fogják fordítani az összeget.


A banda már év eleje óta készül új lemezére. A Tiszassippi súlyos középtémáitól kicsit pörgősebb új világgal saját határait feszegeti, a súlyos részek súlyosabbak, a dallamos részek még dallamosabbak lettek, közben sörből még több fogyott, mint korábban. Az új tagokkal lezajlott osztrák-magyar turnéjuk szeptember végén ért véget, azóta a zenekar csak az új számok írására koncentrál és elmondásuk szerint bőven van miből válogatniuk a kreatív és termékeny év után.

A Red Swamp az amerikai Clutch előtt adott koncertjét is rögzítette még nyáron, az itt készült felvételekből is érkezik hamarosan egy videó. Az új lemezre és a hozzátartozó videoklipre sem kell sokat várnotok, megjelenésük 2018 első felére várható. Addig is frissítsétek emlékeiteket a zenekar idáig megjelent cuccaival.







Hexvessel Hexvessel
április 24.