divideD – friss klip a lemezbemutató előtt


Örömmel jelentjük, hogy megjelent legújabb videóklipünk az Ends Of Earth című dalunkra.” – írja a divideD friss hírlevelében.

„Hadd meséljünk el egy történetet egy olyan helyről, ahol minden sztereotípia testet ölt, mindenki mohó, vággyal teli, kapzsi, féltékeny és parázna! Mintha sosem perzselték volna fel Szodomát, vagy a még sikoltó parázson találkozna néhány ártatlan, vacsorára váró ember, akikben újra megelevenedik mindez. A sötét, szürreális atmoszérához háttérzenének fogadjátok megértéssel az egyik leginkább közönségkedvenc dalunkat, és ezzel hadd üdvözöljünk benneteket ebben a poros kis étteremben, valahol a világ végén. Az óvatosan felkavaró, groteszk képsorokért előre is elnézést kérünk, a párhuzamosan futó sztoriszálak végén a csattanóval a videó pedig egy lapra kerül a dal szövegével, ami az ember önmaga folyamatos újradeifiniálásával foglalkozik.”


„A novemberi HammerWorld mellékleteként megjelent Modulus lemezünk bemutatója január 12-én lesz a Dürer Kertben, az idén 15. alkalommal megrendezett Stagediving Fesztiválon. A nagyteremben 20:00-kor kezdünk, és a teljes albumot eljátsszuk. Előttünk a Pennhurst pörgeti fel a hangulatot, utánunk a Watch My Dying, a Cadaveres és az Omega Diatribe játszik.

A lemez digipak verzióban beszerezhető a Hammer Zenebarlangban és a lemezboltokban, a Media Markt, a Libri/Bookline hálózataiban és a www.metalhsop.hu webshopban, de a zenekartól közvetlenül is rendelhető a www.dividedband.com oldalon pólókkal együtt.”

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.