Abigor – hallgasd végig az új albumot



Höllenzwang (Chronicles of Perdition)
címmel jelent meg az osztrák black metalos Abigor új albuma, amit most teljes egészében végig hallgathatsz. Az album 36 percnyi fülsüketítő, gonosz black metal zenét tartalmaz, amiről a duó következőket közölte:

A hangszerelést tekintve totálisan lekorlátoztuk magunkat, egy 2 gitár, 1 basszusgitár, valamint 1 blastbeat mentes dob kombinációra. Ezzel igyekeztünk visszakanyarodni a korai ’90-es évek black metaljához, melyet egyben övezett tradíció és innováció. A múlt tehát újjáéledt; nagy fénnyel ég a fekete láng – éljen a sötétség és a Gonosz!


<a href=”http://avantgardemusic.bandcamp.com/album/h-llenzwang-chronicles-of-perdition”>Höllenzwang (Chronicles of Perdition) by Abigor</a>

Abigor – hallgasd végig az új albumot (2 komment)

  • necron necron szerint:

    Sosem érdekelt az Abigor, de ezt az albumot végighallgattam. A sokszínű vokál és gyakori témaváltások végett, tetszetős volt, noha zeneileg semmi kiemelkedőt nem hallottam, inkább csak szólt valami a héttérben.
    A szöveg világ – már amennyit kiértettem belőle- szerintem pocsék, túl lehetne már lépni ezen a gonoszkodó sátán imádaton (szerintem megannyi csapatot elront ez, a 20 évvel ezelőtt még szélsőségesnek ható az ars poetica).

  • algras algras szerint:

    Ezekkel mi van? Bár még a legjobb időszakuk idején sem voltak a dalszerzés olyan nagy mesterei, mint például a norvég kollégáik, de az utolsó olyan lemezük, amit még valóban végig is lehet szívesen hallgatni, az a [i:b6ui284h]Fractal Possesion[/i:b6ui284h] volt. Azóta csak a zenei mazochistáknak okozhatnak maximum örömet…