Eliminator – a brit heavy metal új zászlóvivője


A brit heavy metal új zászlóvivőjeként is számontartott Eliminator zenekar március 23-án, a Dissonance Productions jóvoltából Last Horizon címmel jelenteti meg első nagylemezét.
 

Ez egy tökös album az elejétől a végéig. A legjobb dolog, amit az utóbbi évtizedekben kitermelt Nagy-Britannia!” – nyilatkozta a Grim Reaper frontember, Steve Grimmett az Eliminator albumáról, amire nyolc „színtiszta brit heavy metal” nóta került fel. A lemezborítót Simon “Pye” Parr (2000AD, Realm Of The Damned) készítette, amiről a csapat az alábbiakat nyilatkozta:

A Last Horizon a lemez borítóján látható, romokban heverő űrhajó neve. A CD szövegkönyvében egyébként elolvashatjátok, miként alakult ki ez a szerencsétlen helyzet, amit a kép ábrázol. Sokat gondolkoztunk, hogy nevezzük el ezt a számot, de végül ez lett maga a címadó. A másik két jelölt a Vanguard és az Architects & Navigators volt, de miután elkészült a lemez borítója, sikerült döntenünk. Nem mellesleg ez az egyik kollektív kedvencünk, ahányszor csak alkalmunk van rá, élőben is előadjuk.

Az album címadó dalát máris meghallgathatjátok.