Ozone Mama – High Ride – új videó


Egy vadonatúj friss videóval jelentkezett a budapesti hard-vintage rocker Ozone Mama, akiknek új lemeze Cosmos Calling címmel idén januárban jelent meg, az amerikai Ripple Music gondozásában. A High Ride dalukhoz forgatott sztorimesélős videóban a zenekart fogságba ejti egy titokzatos nagyúr, Steamtrooper, ráadásul sok más különleges karakter mellett maga az ördög is feltűnik.


Sokan vagyunk, akik valami elől menekülünk az életben, valahonnan szabadulni szeretnénk. Nem is feltétlenül konkrét dolgoktól, akad, hogy érzésektől, stb és nem is biztos, hogy megmentőre van szükségünk, mindenki érzi, hogy ő mire vágyik, valahol erre kellene törekedni, hogy eljussunk oda, ahová szeretnénk.

A motor ötlete aznap reggel jött, amikor a stúdióba értünk. Benyitottunk a fotóstúdióba, megláttuk a régi Danuvia-t és azonnal felkiáltottunk: ez is kell a klipbe! Ötleteltünk egy sort közösen, és végül belecsempésztünk az egyébként már kész történetbe egy ilyen kart meghúzós, ajtót kinyitós „megmentői” történetszálat. Németh András Amesz barátunk játssza a ravasz, gonosz törpét, aki az utolsó pillanatban is kétségek között hagy bennünket a Steamtrooper nagyúrtól való szabadulást illetően. Utólag megnézve a klipet, elképzelhető, hogy hatott ránk valamelyest a Blade Runner, és ez egy ilyen nemnormális „űrgammák, ördögök és majdnem angyalok, avagy szökésben Steamtrooper nagyúr karmaiból” videó lett
.” 
 
Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.