Gruesome – a téma nagyon is death metal



Twisted Prayers
címmel június 1-jén jelenik meg a korai Death hagyományait tovább éltető old-school death metalos Gruesome második albuma. Az albumról máris itt van Fatal Illusions daluk videója.


Amikor inspiráció gyanánt meg hallgattam a Death 1990-es lemezét, a Spiritual Healinget, az egyik, meglehetősen nyomasztó felfedezésem az volt, mármint a szövegek tekintetében, hogy amiről Chuck akkoriban írt, az ma is égető téma. Mindenki tudja, hogy az iskolai lövöldözések, az úgynevezett tömeges lövöldözések milyen járványszerűen terjedtek el az USA-ban, mi meg úgy gondoltuk, hogy ez a téma nagyon is death metal.

Ez a szám leginkább arról a csalódottságról szól, ami végül is elvezet valakit ahhoz, hogy egy ilyen drasztikus és tragikus tettet kövessen el. És még mielőtt bárki is nekiállnak a saját szjíze szerint elemezni a dalt, ez nem egy fegyverellenes vagy fegyverpárti nóta. Ez egy tömeges lövöldözés ellenes dal. És ha úgy gondolod, hogy ebben van bármi vitatható vagy ellentmondásos, akkor azonnal be is kaphatod.
” – mondta Matt Harvey énekes/gitáros (Exhumed, Dekapitator) az új dalról.


Gruemose – Twisted Prayers
(Relapse)

1.Inhumane
2.A Waste Of Life
3.Fate
4.Lethal Legacy
5.Fatal Illusions
6.Crusade Of Brutality
7.At Death’s Door
8.Twisted Prayers

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.