Inner Awakening Fesztivál – program

Idén már tizedik alkalommal kerül megrendezésre az Inner Awakening Fesztivál, amely a Kék Yukban lesz augusztus 17-én és 18-án. Már kevesebb, mint egy hónap maradt hátra az elővételes jegyek megváltására. Az elővételes jegyek ára 7.500 Ft.
 
A fesztivál fellépői között a hazai bandákon kívül olyan nemzetközileg is elismert nevek találhatók, mint a szlovák Goatcraft, az ukrán Kaosophia és Do Skonu, a cseh Inferno, a francia Hell Militia, valamint Svédországból a nagyon ritkán koncertező Mortuus és a Head Of The Demon.

„Az egyetlen komoly felállásokat felvonultató, rendszeresen megrendezésre kerülő hazai Black Metal rendezvényen az idei év fellépői:

Augusztus 17. péntek

GOATCRAFT (Szlovákia)
LEPRA (Magyarország)
DO SKONU (Ukrajna)
INFERNO (Csehország)
MORTUUS (Svédország)

Augusztus 18. szombat

NIEDERGANG (Magyarország)
DUNKELHEIT (Magyarország)
KAOSOPHIA (Ukrajna)
HEAD OF THE DEMON (Svédország)
HELL MILITIA (Franciaország) 

 
Akiknek mondanak valamit ezek a nevek, azoknak nem szükséges további kommentárt fűzni a felálláshoz, akiknek pedig esetleg ismeretlen némelyik, azok a mellékelt linkeken tudnak belehallgatni, hogy mire lehet majd számítani. Az elővételes jegyek ára 7.500 Ft a két napra, melyet a következő oldalon lehet lefoglalni és kifizetni: www.sigillvmtenebrae.com/presale

A jegyek a kapuknál drágábbak lesznek, így a konkrét érdeklődőknek érdemes azt az elővétel keretein belül rendezni. Egy napos elővételes jegyekre is van lehetőség, ehhez külön mailben szükséges érdeklődni.

A fesztivál jövő évben nem kerül megrendezésre, így azoknak, akik érdeklődést mutatnak a Black Metal igazi szellemisége iránt, méginkább érdemes ellátogatni erre az itthon abszolút hiánypótlónak számító rendezvényre.”