Kingcrow – közös dal a Pain Of Salvation énekesével


Az olasz progresszív rockos Kingcrow bemutatta első dalát szeptember 7-én érkező The Persistence című új lemezéről. A Night’s Descending dalban a Pain Of Salvation énekese, Daniel Gildenlöw vendégszerepel.


A Night’s Descending dalnak különös helye van a szívemben személyes okokból is. Szeretem ezt a tömör drámai érzést, ami a dalt alkotja. Daniel Gildenlöw hangja tökéletesen passzolt a dal drámaiságához. Szerencsére Daniel szereti ezt a dalt, így biztos, hogy közös turnéink során énekelni fogja.” – mondta Diego Cafolla gitáros.

A Kingcrow a Pain Of Salvation támogatásával hamarosan egy kisebb európai turnéra indul, melynek keretében szeptember 5-én az A38 Hajón lépnek fel.
 

Újabban megjelent Father című daluk hivatalos videoklipje is, melyről Cafolla így nyilatkozott:

Ezt a számot igencsak rövid idő alatt megírtuk. Az első részét egy alapvető dobgéppel komponáltam, aztán Thundra előállt a saját hipnotikus dob-témáival, ami nekem is nagyon bejött. Ez egyébként egy meglehetősen sötét hangvételű nóta. Egy római koncerten már elő is adtuk, és a közönségnek is nagyon bejött. Van benne némi trip-hop atmoszféra és persze súlyos témák tömkelege. Bebizonyítjuk, hogy öt percen belül nagyon sok minden történhet.