Darzamat – Live Profanity

DVD kiadvánnyal jelentkezik a lengyel black/death metál színtér egyik legfontosabb szereplője, a Darzamat. A megjelenés dátuma június 25, a kiadó pedig természetesen nem más, mint a Metal Mind Productions.
A DVD címe „Live Profanity { visiting the graves of heretics }” lesz, mely a keménység és az agresszió kombinációját szimfónikus elemekkel és különböző zenei kísérletezéssel ötvözi – mindezek együtt teremtik meg a félelem a harag és az őrület groteszk atmoszféráját.

A nagyszabású fellépés rögzítését a 2007-es Metalmania Festival-on rögzítették, ahol a Darzamat térdre kényszerítette a közönség tagjait; a legutolsó lemezük, a „Transkarpatia” bemutatását célozták még, amely nagy sikereket aratott mind Lengyelországban, csakúgy mint külföldön is.
Ugyancsak elkápráztatta a zenekar a rajongókat a „Diabelski Dom” című dal bámulatos előadásával, melyet a kultikus lengyel KAT vezetőjével, magával Roman Kostrzewski-vel együtt adtak elő!

A DVD-n ugyancsak megtalálhatjuk a 2007 februárjában az ansbergi (Németo.) Winternachtstraum Festival-on felvett koncertet, kettő eddig ki nem adott dalt, videóklippeket, egy interjút Flauros-szal és Nera-val és számos egyéb meglepetést!

További részletek hamarosan!

Kiadás dátuma: június 25 / július 31 (Egyesült Államok)

További infók
www.darzamat.art.pl
www.myspace.com/darzamat

Hexvessel Hexvessel
április 24.
Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.