Amaranth – hírlevél

Alább az Amaranth zenekar friss híreit olvashatjátok:

„Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki eljött szombaton a Wild Bull Pub-ba, s végignyomulta az estét. Hamarosan képek, s napló kerül fel a honlapra.

A Hangszóró zenekar sajnálatos feloszlása miatt, a pénteki Roxxy Music Café koncerten a Vesztegzár zenekar tart majd velünk. Szombaton, a Khan Abyss zenekar meghívásának eleget téve részt veszünk a negyedik Real Music Fest-en. Elsőként lépünk színpadra, 20:30-kor.

Meghívást kaptunk a Cross Borns zenekar turnéjára, amely a Halhatatlan Vágyódás Jubileumi Turné néven fut majd, s egyik legfontosabb állomása április 25-én kerül megrendezésre, Budapesten az Avalon Clubban.

Fellépnek: Legacy, Amaranth, 1KillEmbrace, Cross Borns, Ideas.

Kapunyitás 18.30-kor. Kezdés: 19.00-kor. Az Amaranth zenekar várhatóan 20.00-kor lép majd színpadra. Különbuszok indulnak a Blahától 18.00-tól óránként.

Április 30-án a Komáromi Napok rendezvénysorozat keretében 21:00-tól a Rangadó Sörözőben játszunk a Vesztegzár, s az Agregator zenekar társaságában.

21:00 – Vesztegzár
22:00 – Amaranth
23:00 – Agregator

Következő fix dátum szintén Budapesten a Rocktogonban lesz május 8-án.

Fellépnek: Amaranth, 1KillEmbrace, Cross Borns.

Balogh Attila képviseli a zenekart a hétvégén megrendezésre kerülő II. Országos Kortárs Könnyűzenei Szakmai Találkozó és Konferencián, melyen a környék, a megye rockzenei helyzetéről, s az Amaranth zenekar eddigi tevékenységeiről tart majd előadást.

Van egy rossz hírünk is. Úgy tűnik, csúszik a stúdiózás, valószínűleg csak augusztusban tudjuk elkezdeni a felvételeket.

Várunk mindenkit szeretettel pénteken Tatabányán, szombaton Zalaegerszegen!

ROKKKK!

Amaranth zenekar”

Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.
Glenn Hughes Glenn Hughes
április 29.