Új skótdudás és basszusgitáros az Eluveiteben

Az elmúlt két hétben elég sok jelentkezést kaptunk a két zenekari pozícióra. Szeretnénk megragadni a lehetőséget, hogy köszönetet mondjunk a zenészeknek, akik kapcsolatba léptek velünk, és idejüket áldozták a zenekarra. Tanulmányoztuk az összes jelentkezést és csomót gondolkodtunk az egészen.

Most pedig nagy örömmel jelentjük, hogy megszületett a döntés a két új taggal kapcsolatban! Nagyon elégedettek vagyunk, hogy kettő igen kíváló zenészt találtunk és büszkék vagyunk rá, hogy most bemutathatjuk őket nektek:
_ELVALASZTO_

Päde Kistler
Néhányotok számára (főleg azoknak, akik folkosKülönböző típusú skót dudákon játszik, valami sípon és akusztikus gitáron is, szóval egy képzett „több-hangszeres” dudásról van szó! Néhányotok számára (a folkos arcok számára biztosan) Päde valószínű nem ismeretlen: már bizonyította a zenészi és előadói képességeit is a Branâ Keternâ nevű swiss folk bandában, ahol Meri és Chrigel is játszottak régebben.

Kay Brem
Régóta ismert rock’n’roll köcsög a swiss metal műfajban, Kay egy nagyon tehetséges basszusgitáros, bizonyosan szétrúgja a seggeteket, amikor játszik. A srác korábban a Cataract-ban és a Tribes of Cain-ban játszott és számtalan alkalommal játszott már színpadon.

Nagyon boldogok, elégedettek és büszkék vagyunk, hogy az új tagjaink Päde és Kay – mindketten remek zenészek és kibaszott jó arcok, tökéletesen illenek a zenekarba.

Üdvözlet,
Az Eluveite zenekar

Hexvessel Hexvessel
április 24.