Drugzone hírlevél

A hírlevél röviden összefoglalva: a Fémforgács ezúton is kéri az összes drugzoneistát, akinek november 11-én iskolába kéne mennie és ezért nem engednék el a szülei az előző esti Wednesday 13/Drugzone koncertre, hogy előzetesen is kezdje el puhítani az ősöket!!! De itt olvashatjátok Linda Daemon mesternő üzenetét:

Drugzoneisták mozgósítása!!!!! Segítsetek!

Mindig kérdezitek, hogy miben tudtok segíteni nekünk, mit tudnátok tenni értünk. Eddig nem igazán kértem/kértünk semmit, igyekeztünk intézni a dolgainkat, de most eljött az idő, amikor NAGY SZÜKSÉGÜNK VAN RÁTOK!!!!!!!
_ELVALASZTO_
Ismertek már engem sokan, tudjátok, ha valamit a fejembe veszek, azt igyekszem megvalósítani. Nos, a következő a helyzet:

Felléphetnénk a Wednesday 13 zenekar előtt november 10-én az A38-as állóhajón, aki nem ismeri őket, annak csak annyi, hogy egy hiper-szuper, amerikai banda, akik horror-shock-rock-ot játszanak! Fantasztikusak!!!! Kaptunk egy ajánlatot a szervezőktől, de ebbe beletartozik az, hogy nekünk is jegyeket kell vásárolnunk az eseményre és azt viszonteladni azoknak, akik szeretnének jönni a koncertre. Ez mind a jó, közös együttműködés érdekében történik.

Van persze hátulütő is a dologban: a koncert hétfői napon lesz, következő nap suli….. És mivel a WED13-nek inkább tinikből áll a közönsége, nem hiszem, hogy túl sok diáknak lesz lehetősége eljönni…

A november 8-i Rocktogon-béli koncertet 1000 Ft-os jegyárral lemondanánk, és helyette a WED13-nel játszanánk az A38-on.

A jegyár: 3500 Ft elővételben, a helyszínen 4000, de mi 3000 Ft-ért fogjuk árulni nektek a jegyeket! El kell adnunk 60 db jegyet!

Segítsetek nekünk!!!! Vegyetek inkább tőlünk jegyet, intézzétek el, hogy ne kelljen suliba menni másnap (én legszívesebben nemzeti ünnepet hirdetnék ki aznapra), és gyertek el a koncertre!!!!

Ki az, aki venne tőlünk jegyet?? Ha NEM BIZTOS, akkor még gondoljátok át, és csak akkor mondjatok igent vagy nemet, amikor már tuti 100 százalék!

Ez most nem az a tipikus: Jösz koncertre? Igen! Aztán meg uccsó pillanatban mégsem jösz…. Most tudnunk kell előre. Hétfőig választ kell adnom arra, hogy akarunk-e játszani előttük vagy nem.

Please help!

Köszönöm mindenkinek előre is!
Linda Daemon– /Drugzone/

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.