N e g a t i v e A r t hírlevél

Sziget utáni veszedelem
Immár öt éve tartozik a nyári szezon legizgalmasabb klubkoncertjei közé a Negative Art által szervezett Sziget Utáni Veszedelem. A rendezvény koncepciója egyszerű, a Szigetről és a többi nagy hazai fesztiválról kimaradó zenei stílusoknak, zenekaroknak adunk helyet klubos környezetben. A korábbi években fellépett a rendezvényen a Krisiun, a The Birthday Massacre, a Cynic, a Crüxshadows és Wayne Hussey is. Az idei év legfontosabb fellépője a brooklyni Made Out Of Babies a rock egyik ‘legagyasabb’, de a műfajhoz hűen mégis ösztönös ágát műveli: zenéjüket a Jesus Lizard noise-rockja és az Isis post-metalja közé lehet sorolni, mások még a Yeah Yeah Yeahs-t és a Big Black-et is belevennék a sorba. Sokat elmond róluk az is, hogy a gitáros, Brendan Tobin a Red Sparowes-t is erősíti, az énekesnő, Julie Christmas pedig a Neurosis és Peeping Tom muzsikosokat is felmutató Battle Of Mice-ban szintén hallatja a hangját. Ami nem is akármilyen: nagyjából olyan hatást kelt, mintha PJ Harvey eszelős, kegyetlen klónját hallgatnánk.
_ELVALASZTO_

Teljes program:

2008. agusztus 22. péntek 20:00
After Music Club: Dharma, Leecher, Acid Rain (GER)
party: Bence, Jesper, Adam
ingyenes

2008. augusztus 23. szombat 20:00
After Music Club: Sinathrop, Angelus, OneHeadedMan
party: NINth, Adam, Heaven’t
ingyenes

2008. augusztus 24. vasárnap 20:00
A38 tetőterasz: Made out of Babies
Noise Pollution Party (sludge, hc, stoner and co. by Asthring + xCerazes)
jegyár: 1000 Ft, amelyből 500 Ft lefogyasztható.

Koncertajánló:

2008. szeptember 30. kedd 20:00
Budapest, A38 Hajó
Pelican (USA), Torche (USA), Pozvakowski (HUN)
jegyár: szeptember 15-ig 3700 Ft, utána 4000 Ft

2008. október 31. péntek 19:00
Szeged, Garaboncziás Borozó
Gothic Halloween 2008
program hamarosan, annyit azért elárulunk, hogy újra színpadra áll a kultikus Depi Gang is

2008. november 4. kedd 20:00
Budapest, After Music Club
Mick Moss and Duncan Patterson
(kulcsszavak: Anathema, Antimatter, Ion)
jegyek szeptembertől korlátozott számban

2008. november 18. kedd 20:00
Budapest, helyszín hamarosan!
Wayne Hussey (The Mission)
jegyek szeptembertől korlátozott számban

2009. február 7. szombat – Budapest, A38 Hajó
Folk’n’Troll Fesztivál
fellépők hamarosan

továbbá szervezés alatt:
– október végén ismét Budapestre érkezik Liverpool második legjobb zenekara, részletek szeptember közepétől
– Anneke van Giersbergen and Danny Cavanagh (a tervezett novemberi dátum helyett jövő év elején rendezzük meg a koncertet)
– Yava lemezbemutató 2008. novemberében

Rémálom a nyár utcában: szezonkezdés szeptemberben!
Piros betűs ünnepen, szeptember 11-én indul újra csütörtöki ingyenes koncert- és partysorozatunk, a Rémálom a Nyár utcában. A nyitóbulin a Nulladik Változat játszik, 18-án a Stonedirt, 25-én pedig a Salvus és a Flop érkezik. Vendégzenekarok és pontos program augusztus végétől a honlapunkon. Ősztől lesznek új dj-ink is, a szokásos stílusok mellett bizonyos estéken jobban elmozdulunk a stoner rock, a southern metal, a sludge és hasonló finomságok irányába.

Negative Art deathstyle: új pólók
Új pólóink nagy sikerrel mutatkoztak be a Sziget fesztiválon, de a készletből természetesen maradt az őszi bulikra is. A minták a negativeart.hu-n találhatók. Külön érdekesség, hogy a korábbi fekete-fehér pólók helyett idén bőven színesedtünk és készültek női pólók is három fazonban. Legközelebb a Sziget utáni veszedelem vasárnapi buliján lesz standunk, de a Ticketportal központi irodájában is beszerezhetők a pólók az V.ker. Egyetem tér 5. szám alatt, hétköznap 10-18 óráig. Egyéb időpont és helyszínegyeztetés: zero (kukac) negativeart (pont) hu
Egységár: 2000 Ft
Szintén itt szerezhető be az utolsó néhány darab Gire CD is!

Zenekarok
Fesztiválokra és klubos rendezvényekre továbbra is szívesen közvetítjük a The Moon and the Nightspirit és a Variola zenekarokat, valamint külföldi zenekarok szervezését is vállaljuk. Érdeklődés esetén e-mailben tudunk referencialistát küldeni. A jövőben zseniális egy folcore punk brigáddal is együttműködünk, róluk bővebben írni fogunk a honlapunkon és a következő hírlevélben.

Jegyrendelés
Rendezvényeinkre országszerte a Ticketportal eladóhelyein lehet jegyet vásárolni, valamint a www.ticketportal.hu weboldalon történő online fizetés után otthoni jegynyomtatás (HOMEticket) és mobiltelefonos jegy (MOBILticket) is választható.

Kontakt
Negative Art Prod.
info@negativeart.hu
+36 30 359 7766