Bloodthorn

A norvég death metal BLOODTHORN negyedik albuma a „Genocide” címet kapta, Európában a Morningstar Records, azon kívül pedig a Red Stream jelenteti meg február 13-án. A 2001-es „Under the Reign of Terror”-t követő albumot a norégiai Trondheim-ben található Godt Selskap Studio-ban vették fel Knut Fug Prytz (NECROPHAGIA) producer segítségével. A közel 50 perces CD az első, mely már Ihizahg (ex-PERISHED, WURDULAK) gitáros közreműködésével készült. „Mostmár évek óta velünk dolgozik, és nagyon jó témákat hozott az alumra, mely jelenleg a legsúlyosabb és legextrémebb  BLOODTHORN album” – írta a banda.

Néhány dalcím az albumról: „Nightmare of Violence”, „Sacrificial Slaughter”, „Monolith of the Dead”, „Hell on the Eastern Front”, „Blood and Iron” és „They Will Arise”.

A banda játszani fog a Norvégiában április 13. és 15. között megrendezésre kerülő Inferno fesztiválon olyan zenekarok társaságában, mint a koncert idejére összeálló black metal legenda EMPEROR, MARDUK, BOLT THROWER, BORKNAGAR, WITCHCRAFT, ENDSTILLE stb.
Hexvessel Hexvessel
április 24.