Stainless Steel hírlevél

Kedves mindenki! Hosszú idő után végre megújult a Stainless Steel zenekar honlapja. Egyelőre a szokásos tartalommal, de tervben van mindenféle bővítés, újítás. És most néhány hír a házunk tájáról:
Mint tudjátok a Stainless Steel új énekest keres illetve dolgozik is pár énekes jelölttel. Az énekesi posztot jelenleg még nem tölti be senki annak ellenére, hogy meghallgatások történnek. Amint megtaláltuk a megfelelő jelöltet természetesen azonnal jelezzük ezt felétek de továbbra is várjuk énekesek jelentkezését. Új hír, hogy közös megegyezés alapján Kassai Zoltán barátunk/ex basszerosunk nélkül folytatjuk tovább az utunkat. Pesti életmenete, illetve megsokszorozódott munkája miatt nem tudta vállalni a Steel-béli aktív részvételt. Ezúton kívánunk neki sok szerencsét és sikert az életben és amit nyújtani tudunk neki ez után, az a nem elhanyagolható barátság.
Dolgozunk keményen a 4. albumunkon, ami folytatja a Steel zenei modernizálását és hamarosan felteszünk némi ízelítőt az anyagról, hogy Ti is tudjatok véleményt formálni illetve csillapodjon az erre igényt tartóak kíváncsisága!
Egyelőre ennyi kedves barátok, rajongók, mindenki…
Üdv.: Stainless Steel

Hexvessel Hexvessel
április 24.
Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.