Korog 2009/01

Az arra fogékony és érdemes közönséggel tudatjuk, hogy Sebestény Balázs 2009. január 12-én, határozott időre elhagyta a Korog zenekart. Távozásának hátterében emberi vagy zenei nézeteltérés nem áll. Balázs a 2009-es évben távol a hazától fog rengeteg zsét keresni, hogy hazatérve a Korog zenekart tudja majd támogatni. Ez idő alatt meg fog tanulni vezetni (jobb kormányos autót) és szörfözni. Előre láthatóan a szakállát megtartja.
A Korog – habár már évek óta állni látszik – a történések ellenére sem áll le. A basszusgitárosi posztra ismét a zenekar kötelékeibe lép Keszei ‘Minden zenekarnak tagja voltam, vagyok, leszek, akár többször is’ Krisztián. Megfigyelők szerint a zenekar az első fellépés előtt próbálni is fog, habár nem szükséges.
Tudatjuk továbbá az ott megjelentekkel, hogy az előző év végén Korog koncertet láttak. Aki magára ismer, az egyrészt ismét keveset ivott, illetve köszönetben részesül a lelkes tapsért. Külön köszönet a szervezőknek! Jövőre ugyanott, ugyanígy, több pénzért, több szeszért.
Az egyetlen igaz tudomány, az asztrológia jelenlegi állása szerint hamarosan Korog koncert lesz. Ezt megerősítjük, de nem cáfoljuk. További részletek a honlapon (www.korog.hu) nem, csak telefonon egyeztetett helyszínen érhetőek el.
Köszönjük. Kérdéseiket egzotikus vagy értékes bélyeggel ellátott, címzéstől és egyéb szennyeződésektől mentes válaszborítékkal várjuk.