Powerwolf és a klasszikus zenészek

A soron következő, vagyis harmadik Powerwolf lemezen a saarbrückeni zenei főiskoláva klasszikus zenei tanszékét is hallhatjuk. A múlt hét folyamán Attila Dorn, az énekes, két napot töltött a klasszikus zenészekkel, hogy a 8 dalhoz tartozó kórust felvegyék. A kórus 25 férfiből és nőből áll, legtöbbjük diák vagy doktorandusz. A karmester Francesco Cottone volt, ő komponálta a kórus témákat is.
„Elsöprő volt!” – nyilatkozta Attila. „Hatalmas kiváltság ilyen professzionális kórussal és elkötelezett karmesterrel dolgozni. És nem zsoldosokról van szó: az összes tanult zenész önként vállalta a feladatot, sőt néhányukról az is kiderült, hogy metal rajongók. Teljesen le vagyunk hidalva, hogy a remek kórus mennyire passzol a zenénkhez, hogy milyen óriási az egész összhatása. Néhány igazán fennkölt metal himnuszra számíthattok!”
Az albumnak egyelőre még nincs címe, a keverést Fredrik Nordström végzi a svéd Studio Fredmanban, és április 27-én jelenik meg a Metal Blade Records-nál, hacsak addig véglegesen össze nem omlik a zeneipar.

Hexvessel Hexvessel
április 24.
Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.