Dim Vision/Nadir split

Tauszik Viktor a Nadir-ból küldte a következő sorokat a splitről:

Dim Vision: „Úgy tűnik elérkezett az idő, hogy a világra zúdítsunk egy újabb csapást, egyesítve az erőnket a Nadir zenekarral. Küldetésünk fedőneve: A Visceral Experience in a Superficial World (Zsigeri élmény egy felszínes világban) Amelynek fő ihletője egy megsokszorozódott személyiségű ember kilátástalan hánykódása az életben, ebben a térben, ebben az időben ahol minden léleknél, életnél előrébbvaló a hatalom elvekhez való görcsös ragaszkodása, a katonai erő fékevesztett növelése, a félelem és bizonytalanság gerjesztése… és még további klisék.
A Dim Vision-t a következő koncerteken lehet majd elcsípni: november 7. Stygian Shadows fesztivál Budapest, november 28. I. Full of Anger Fesztivál Debrecen, december 30. Esztergom.”

Nadir: „Több hónapos hallgatást törünk most meg ezzel a split anyaggal. A hosszú csend okát a következő albumunk munkálatai jelentették. A lemezt a split hivatott felvezetni. Ezen az anyagon – Lotus Eaters – betekintést adunk a jövő év elejére várható új album világába, és a friss számok mellett két régi (még a Dark Clouds korszakból származó) dalt is felteszünk rá, természetesen mai változatban, újból feljátszva. Utóbbiak mellett azért döntöttünk, mert mindkettő – They Pull The Strings és Diamond-cutter – nagy kedvencünk, lemezen azonban már nem hozzáférhetőek.
Nadir koncertek a közeljövőben: december 15. Budapest, Dürer-kert (az Entombed és a Merauder előtt!), december 19. Szeged, Garaboncziás.”

A split ingyenesen hozzáférhető lesz mindkét zenekarnál, hozzájuthatsz koncertjeinken, vagy megrendelheted a www.dimvision.net, illetve http://www.myspace.com/nadirhungary oldalon a postaköltség áráért.

Hexvessel Hexvessel
április 24.