Eric Clayton könyv

Eric Clayton, a keresztény gót szcéna ikonja. Neve leginkább az idén 20 éves Saviour Machine zenekarral kapcsalotban kerül elő, mellyel már 20 éve hirdeti a Jelenések könyvén alapuló apokaliptikus vízióit az emberiség utolsó 7 évéről.
A zenész szélsőséges színpadi megjelenéséről (pl. homlokra rögzített kereszt). valamint a műsorról is híres (német koncertjükön először az izraeli majd hazájuk, az Amerikai Egyesült Államok zászlaját helyezik a bárány vérének áldása alá).
A Saviour Machine 2001-ben adott ki nagylemezt utoljára, a Legend trilógiájuk 3. részének első felvonását. A régóta ígért Legend III:II csak nem akaródzik elkészülni, a megjelenés legutóbbi nagybeharangozása 2007. 07. 07.-re szólt, de a Sátán alattomos módon keresztülhúzta a számításokat.
Mindenesetre nem kell megijedni, a csapat nem tűnt el a süllyesztőben, legalábbis Eric Clayton most új kiadvánnyal jelentkezik: ezúttal az írói vénáját ismerhetik meg a rajongó hittestvérek. A könyv címe The Collective Journals 1997-2009, melyben a művész közel 200 oldalon keresztül osztja meg gondolatait az arra fogékonyakkal. (Akinek van füle a hallásra, az hallja.) 24 egész oldalas ábra is látható lesz Eric kedvenc rajzaiból, vázlataiból. (Ezzel kapcsolatban megemlítik azt is, hogy fiatal olvasók számára ezek képi világa megbotránkoztatható lehet!)
A kiadványból mindössze 500 példány készül, minden egyes darabját kézzel számozza meg és írja alá Clayton. Januárban kerül postázásra, addig előrendelhető baráti $77 (=14600 Ft) áron.