Kalapács Józsi koncertek és karaoke

Nemrég debütált Budapesten a közel 30 évnyi metal életmű akusztikus keresztmetszetét felvonultató Akusztika zenekar a Josefina Blues Bell színpadán Kalapács Józsi vezetésével és már itt is a folytatás.
November 13-án, pénteken 22 órától a Bp. III. Bogdáni u. 1. szám alatti Big Bike Pub-ban ingyenesen nézhető meg a banda. A hely ingyenes, őrzött motorparkolóval is rendelkezik és kedvező árakkal várja a rockzenére és egyebekre szomjazókat.
November 14-én pedig Szigetszentmiklóson a Barbárok Tanyája ad otthont a bandának. Ezen az előadáson vendég lesz Nachladal István (Invader, ex Wisdom) is néhány akusztikus dallal. A koncert elõtt közönségtalálkozó és dedikálás is lesz, kapunyitás így viszonylag korán, 17 órától.
Ha már Kalapács Józsi, akkor azt se felejtsük el, hogy november 16-án jelenik meg az új Kalapács album, az Apokalipszis, 12 kegyetlen dallal a korongon, mellékletként pedig az első magyar metal karaoke DVD-vel. Ugyanezen a napon 17 órától dedikálás lesz a Fadrusz utcában, a Hammer Zenebarlangban.

Depeche Mode Depeche Mode
március 25.