Blaze Bayley – új lemez, könyv és turné

Nicolas Bermudez, a Blaze Bayley zenekar fő gitárosának beszámolója alapján, a híres brit heavy metal csapat elkészült az új lemez felvételeivel. Jase Edwards producerrel dolgoztak együtt, jelenleg a keverés zajlik. A Promise and Terror-on 11 dal lesz hallható, a megjelenés jövő év elejére esedékes. A türelmetlen rajongók már december 1-től előrendelhetik a korongot, cserébe az egész zenekar dedikálni fogja azt. A dalokról: lesznek sötét, szomorú és melankólikus nóták, lesznek kemény, tökös heavy metal szerzemények, néhányban történelmi pillanatok is felcsengenek, és sok a banda történetében sok év óta először lesz akusztikus rész is az egyik dalban… Mindezek mellett Nicolas arról számol be, hogy egyik kedvenc zenekarának, a Behemoth-nak a koncertjén jártak pár nappal a gitárszólók felvételei előtt, így elképzelhető egy kis hatás ebből az irányból is.
Kapcsolódó, bár már nem teljesen aktuális hír, megjelent egy könyv is a zenekarral kapcsolatban, At the End of the Day, szerzője Lawrence ‘Larry’ Paterson. Tartalmát tekintve a Wolfsbane-től az Iron Maiden-ig, Blaze-től Blaze Bayley-ig fedi le a 380 oldal a történetet, emellett turnénaplók és interjúk is olvashatóak a szeptember 25 óta kapható kiadványban.
A fenti cuccokat egyébként a csapat saját kiadója, a Blaze Bayley Recordings gondozza. És ami kimaradt: jövőre világ körüli turnéra indulnak, semmi részlet nem nyilvános egyelőre azon túl, hogy a vízumot már intézik…

Blaze Bayley – új lemez, könyv és turné (2 komment)

  • blackbarbar blackbarbar szerint:

    [quote=bush:45433wmk]
    Most nézzétek meg Blaze-it, milyen helyes lett!!! 😀

    [img:45433wmk]http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/soulflypremiere/blazefacebook.jpg[/img:45433wmk]
    [/quote:45433wmk]
    Kezd hasonlitani Paul Di’ Annora (hrhr)

  • bush bush szerint:

    Most nézzétek meg Blaze-it, milyen helyes lett!!! 😀

    [img:j2xs6242]http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/soulflypremiere/blazefacebook.jpg[/img:j2xs6242]

Hexvessel Hexvessel
április 24.