Antichrisis – újra aktív

Friss hírekkel jelentkezett a német Antichrisis zenekar mindenese, Sid (aki egyébként Moonshadow néven ténykedett addig, amíg a rajongók körében nem terjedt el az a pletyka, hogy öngyilkosságot követett el). A nevekből már nagyjából kitalálhattátok, az Antichrisis afféle goth-os doglot játszik, középkori folk rock köntösben, sőt, az egész anno egy sötét blackes vonalból táplálkozott.
A legfontosabb újdonság, hogy az Antichrisis szerződést bontott a GEMA-val (ami gyakorlatilag a német Artisjus), az összes daluk ezentúl a Creative Commons licensz alatt érhető el. (A dolog előzménye, hogy Sidnek GEMA háttérrel nem sikerült összehozni, hogy az internetes rádiók adhassák a dalaikat.)
Folyamatban van egy újrakiadás is, a zenekar első, Cantara Anachoreta lemezéről van szó, új borítóval, új maszterrel és egy bónusz dallal (Beautiful Wolves), a megjelenés dátuma egyelőre nem ismert, de az biztos, hogy csak kis példányszámban készül majd.
Sid felesége, Ayuma is muzsikus persze (és találjátok ki, ki a producere), és neki is vannak új dalai, de a német popzene gondolom aztán végképp nem érdekel itt senkit 🙂 Aki az újabb vonalas Antichrisis-re kíváncsi, itt egy rajongói videó.

Hexvessel Hexvessel
április 24.