I Divine hírlevél

Pál Zoli küldte az I Divine-ból:

Az I Divine és Schönberger Zoltán dobos útjai különváltak. Söminek tavasszal sikerült elhelyezkednie egy nemzetközi árufuvarozó cégnél, így lehetetlenné vált a turnékkal és a budapesti próbákkal való egyeztetés. A zenélést viszont nem hagyja abba, Verilun néven a Dalriada ex-bőgősével, Varga Györggyel alapítottak új bandát. Köszönjük neki a közös munkát és az együtt eltöltött időt, az élet minden területén a legjobbakat kívánjuk neki!
Utóda nem más lett, mint Sándor Tamás, aki a tavaszi és a nyári koncerteken kiválóan helyettesítette Sömit. Az együtt lenyomott két Európa-turné és az önálló koncertek alapján zeneileg és emberileg is tökéletesen illik a bandába.
Az élet a doboscsere után sem áll meg, hiszen hamarosan újra útra kelünk, ugyanis szeptember 17-én 10 állomásos ukrán turnéra indulunk, ami a zenekar első headliner turnéja lesz. Az útra három zenekar kísér el bennünket, név szerint a Sinful (RUS), a Draco Hypnalis (CZ) és a Duobetic Homunkulus (CZ).
A turné után stúdióba vonulunk, hogy felvegyük az első hivatalos I Divine anyagot.

I Divine hírlevél (4 komment)

  • cannibanile-grinder cannibanile-grinder szerint:

    ja itt volna min reagalni,szerintem az ov hell igazi norveg 21ik szazadi jo black metal album lett,nem ugy mint az uj dimmu borgir az tenyleg csalodas volt talan meg a pop piacon is ott van az albumuk,na de mindegy nem idevalo tema,az i divine-ben mind nagyszeru zeneszek vannak,azt meg nem tudom h black metalhoz hasonlo album foge keszulni,mivelhogy a sear bliss sem nevezheto black metalnak,de van koze hozza,en annyit azert hozzafuznek h az album nem lehet rossz es ami ebaszhatna ezt az i divine albumot az az enekes lenne talan,ugyhogy kosse fel a gatyajat h ilyen eselyt kapott ezekkel a zeneszekkel dolgozni es ne kritizalja a nalanal undergroundab hazai metal zenekarokat mert egyszerporul jarhat a nagy szaja miatt,sok sikert a zenekarnak!!!!

  • Avatar phl szerint:

    ha valami garázspunkot tolnának jobban járnánk

  • helvetes helvetes szerint:

    Miért?Itt ki a „sztár”??

Hexvessel Hexvessel
április 24.
Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.