Klipek

Lássunk néhány friss klipet ill. koncertvideót a Melechesh, Rise to Fall, Kekal és Saturnus bandáktól…
A mezopotmáiai black/death/thrash brigád a The Epigenesis-ről készített videót a Grand Gathas Of Baal Sin-hez, a forgatás isztambuli víztárolóknál zajlott, a rendező a kanadai származású Rouzbeh Heydari volt:


_ELVALASZTO_

A spanyol Rise to Fall is klipel jelentkezik, a februárban megjelent Restore the Balance-ról kiválasztott nóta az Inner Scream:



A Kekal-lal is találkozhattatok már a Fémforgács hasábjain, kísérleti zenéjükre már csak azért is érdemes egy belepillantást ill. belehallgatást szánni, mert nem túl sokan művelik ezt a műfajt Indonéziában… Track One:

http://www.youtube.com/watch?v=ju1faFx3uc0&


Az utolsó videóhoz egy kis magyarázkodás szorul, ez ugyanis csak Facebookon keresztül érhető el. Az egy ideje ismét aktív Saturnus-ról van szó, a dán srácok amellett, hogy javában készítik az új melodoom mesterművüket, koncerteznek is. A belinkelt HD minőségű videó egy olasz klubban lett fel véve, ahol a csapat pár napja lépett fel.
(Ja és ez a lemezes dolog nem csak ígérgetés, javában zajlik a stúdiózás)


Ez a kép pedig egy bónusz azoknak, akik elolvasták eddig a hírt. Ahogy az mellesleg látszik, a Chrome Division zenekarról van szó, akik múlt hétvégén forgatták új klipjüket a májusban megjelenő 3rd Round Knockout albumhoz. Amint kész a videó, szólunk!

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.