Régi/új Beherit album a Stygian Shadows terjesztésében!

Az alábbi hírt kaptuk Stygian Shadows-tól:

Mint az bizonyára köztudott, a „The oath of the black blood” nem tekinthető az igazi Beherit debütálásnak, sokkal inkább kislemez- és demóválogatás, az „At the devil’s studio 1990” a Beherit valódi debütáló anyaga, amelynek mesterszalagja a Turbo Music-kal (akkori kiadójuk) kapcsolatos problémák végett közel 20 esztendőn keresztül elveszettként volt elkönyvelve. A 9 számot (lista lejjebb) tartalmazó felvételen Nuclear Holocausto Vengeance és Sodomatic Slaughter ketten szerepelnek, a későbbről már ismert dalok eltérő verziói mellett eddig két totál ismeretlen szám is lesz az anyagon.
_ELVALASZTO_

BEHERIT: At The Devil’s Studio 1990-LP

1. Rehearsal
2. Grave Desecration Vengeance
3. At The Devil’s Churns
4. Nocturnal Evil
5. Whores of Belial
6. Witchcraft
7. The Oath of Black Blood
8. Six Days With Sadistic Slayer
9. Demonomancy

Tekintve, hogy az anyag rendkívül kurrens és világszerte számmottevő érdeklődésre tarthat számot, sajnos az ára is olyan, a kiadó eladási árai CD esetén 14,90€ (jelenleg kb. 4100 Ft), míg a fekete LP 19,90€ (jelenlegi árfolyamon kb. 5500 Ft), a limitált, felvarróval társított vörös LP még ettől is drágább! A kazettaverzió ára a legelképesztőbb 9,90€ (kb. 2700 Ft)
Akit érdekel, jelezzen a stygian (kukac) t-online (pont) hu címen, az itthoni árat megpróbálom minél alacsonyabban tartani (lehetőleg a kinti ár alatt), de az árfolyamváltozás mindezt befolyásolhatja.
A jelentkezéseket május 19-ig várom, a kiadvány június 19-én fog megjelenni!

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.